Magazín Mandle / Novinky

  • Mandlový burčák ještě neděláme, ale Mandlovka k burčáku rozhodně pasuje! Dopřejte si chvilku mandlového odpočinku, a navštivte nás na jednom ze tří míst.

    Prahu jsme měli v hledáčku už nějakou dobu, ale pořád jsme čekali na ten "správný moment". Ten přišel začátkem tohoto roku a nebyl sám.

    Naše jednoduché mandlové svačinky využijete pro menší děti i větší studenty. A jednu porci si určite připravte i pro sebe do práce:-)

    Je to 5 let, kdy jsme jako Mandlárna přispěli na koupi prvních 6ti koz pro malawské sirotky v Chapananze. K mému úžasu dnes máme téměř stohlavé stádo!

    Neobyčejný čaj, který dokáže v zimě zahřát, ale v létě i příjemně ochladit. Nápoj, který známe od pradávna máme teď nově v podobě sypaného čaje, a navíc je vhodný také na ledu.

    Možná si řeknete, že je to prostě jen káva se zmrzlinou? ALE... když budete mít opravdu speciální ingradience, tak to bude skvělý a možná i nadpozemský zážitek.

    31.7.2023 Tipy

    Grilování

    Letní vaření nemusí být vůbec nudné a jednotvárné. Naše mandlové pochoutky zpestří každou akci a okouzlí vaše chuťové pohárky. Objevte je všechny a pusťte uzdu vaší kulinářské fantazii.

    Netradiční recept se sušenými rajčaty a s kořením ze Sonnentor.

Nejoblíbenější mandlové dobroty

Ochutnejte unikátní mandlové produkty inspirované mandloňovým sadem v Hustopečích, který je evropskou raritou. Originál, který si vás hned získá...

Mandlové produkty

Sledujte nás na
sociálních sítích
facebook instagram youtube