Magazín Mandle / Novinky

  • Možná si řeknete, že je to prostě jen káva se zmrzlinou? ALE... když budete mít opravdu speciální ingradience, tak to bude skvělý a možná i nadpozemský zážitek.

    31.7.2023 Tipy

    Grilování

    Letní vaření nemusí být vůbec nudné a jednotvárné. Naše mandlové pochoutky zpestří každou akci a okouzlí vaše chuťové pohárky. Objevte je všechny a pusťte uzdu vaší kulinářské fantazii.

    Netradiční recept se sušenými rajčaty a s kořením ze Sonnentor.

    Turisté, i domácí si ale postupem času zvykají chodit do sadů po celý rok. Napomáhá tomu klid a pohoda, která po většinu roku mezi stromy panuje. Jen v několika málo dnech se v sadech vystřídali malí i velcí, s rozdílnými programi ale se stejným nadšením.

    Rychlý a jednoduchý recept, který máte hotový za pár minut. Když máte na něco chuť nebo přijde nečekaná návštěva.

    Originání ručně dělaná přírodní kosmetika z jihu Moravy s obsahem mandlového oleje. Mandlový olej je jedním z nejcennějších přírodních olejů, který dokáže zklidnit a zvláčnit pokožku celého těla. Má také dobrý vliv na kvalitu vlasů. A můžete ho využít i jako masážní olej.

    Vůně a chuť kávy nás potěší při ranním vstávání, povzbudí nás při práci nebo nás uvolní při relaxaci. A co teprve kvalitní káva s vůní mandlí?

    Lahodná chuť mandlí doplněná o oblíbený slaný karamel vám vykouzlí úsměv na tváři každé ráno. Zkuste náš tip, jak si vylepšit snídani.

Nejoblíbenější mandlové dobroty

Ochutnejte unikátní likéry pevně spojené s mandloňovým sadem v Hustopečích, který je evropskou raritou. Originál, který si vás hned získá...

Mandlové produkty

Sledujte nás na
sociálních sítích
facebook instagram youtube