Magazín Mandle / Novinky

  • Sezóna vinobraní zase utekla jako voda a my jsme si ji s vámi opět náramně užili! Prohlédněte si pár úsměvů z těchto akcí.

    Ani déšť nás nezastaví, jsme tu pro vás po celou dobu konání Burčákových slavností v Hustopečích.

    Věříme, že dobře mířená podpora může prospět. Proto jsme přispěli společnostem Červený kříž a Člověk v tísni na pomoc obcím a lidem zasaženými povodněmi.

    Léto je v plném proudu a my v Mandlárně máme pro vás skvělou novinku, která vám zpříjemní každý den! Přinášíme vám nové stylové hrnky, které jsou nejen praktické, ale také šetrné k životnímu prostředí. Naše nové hrnky jsou ideální pro všechny milovníky kávy a chlazených nápojů. Pojďme si je představit.

    Je to opravdu tak! Letos se potkáme také na věhlasném filmovém festivalu. Zapomeňte na fotku z červeného koberce, přijďte si užít Vary s mandlovým drinkem v ruce!

    Největší sraz brouků v ČR, který pořádá tradičně BeetleClub se už po druhé neobešel bez naší přítomnosti.

    Rozkvetlý sad má ve svém portfoliu téměř každý hustopečský fotograf - kouzlo tohoto místa totiž nelze přehlédnout. Ze všech obrázků na vás dýchne atmosféra, která je nabitá energií prvních jarních dnů.

    Očaroval vás pohled na kvetoucí mandloň? Prodej je možná po domluvě s panem Ing. Novákem tel.: 721 252 945.

Nejoblíbenější mandlové dobroty

Ochutnejte unikátní mandlové produkty inspirované mandloňovým sadem v Hustopečích, který je evropskou raritou. Originál, který si vás hned získá...

Mandlové produkty

Sledujte nás na
sociálních sítích
facebook instagram youtube